De datum van onze jaarlijkse ledenvergadering is gewijzigd. 
Deze wordt gehouden op 15 april om 19.30 uur.

Naast de reguliere agendapunten zullen op deze avond ook de nieuwe clubkampioen 2015 en de Z combinaties van 2015 in het zonnetje worden gezet.
Aansluitend aan de vergadering, zo rond een uur of half negen, zal hoefsmid Douwe Dokter vertellen over zijn werk en alles wat er bij komt kijken en wat hij zoal tegenkomt in de praktijk. 
De vergadering is toegankelijk voor leden en donateurs plus een introducee. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar!
Aanmelden graag voor 8 april via de verenigingsmail.
 

 

 Oefendressuur BB t/m Grand Prix

KLIK HIER OM HET AANMELD FORMULIER TE DOWNLOADEN (WORD)
 

 

Vanuit Kring Tusken Waad en Klif wordt er op 10 oktober een ontzettend leuk uitje georganiseerd!

Een dag eventing bij de Military Boekelo! De datum is 10 oktober 2015 en de kosten bedragen € 50,- voor kringleden en € 65,- voor niet-leden/aanhang (maximaal 1 introducé). De prijs is inclusief busreis, toegang tot de wedstrijd en op de terugweg een diner.
Opgave via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. vóór 18 september 2015


 

Dag eventing Military Boekelo 2015

 

Clinic Arjen Vos

 

Beste leden en donateurs,

Op zaterdagmiddag 25 april is het weer zover, de eerste onderlinge wedstrijd van het jaar! Dit jaar met een aantal extra's vanwege het twintig jarig bestaan van de club.

Natuurlijk gaan we sowieso dressuurproeven rijden op 25 april. Dit kan en mag in iedere klasse (voor Z proeven: houd er rekening mee dat de rijbaan 20x40m is). Er kunnen, indien gewenst, twee proeven gereden worden. De te rijden proeven zijn de KNHS proeven van april. Het inschrijfgeld bedraagt € 5 per proef. Geef bij opgave duidelijk aan welke klasse je rijdt en hoeveel proeven je wilt rijden.

MAAR....omdat we dit jaar twintig jaar bestaan, willen we er iets extra leuks van maken. Iets waar iedereen aan mee kan doen, ook als je niet paardrijdt. En we noemen het:

DE JELGERSMAGAMES!

De Jelgersmagames bestaan uit drie onderdelen die door een team voltooid dienen te worden. Dit team moet in ieder geval bestaan uit 1 ruiter/amazone, de overige teamleden hoeven niet te paard. Een team bestaat uit minimaal drie personen. De onderdelen van de Jelgersmagames bestaan uit: dressuurproef, kennisquiz en behendigheid. En na afloop een heerlijke BBQ voor alle vrijwilligers, leden, donateurs en aanhang. Voor de BBQ vragen wij een kleine eigen bijdrage van € 5,- voor leden en € 7.50 voor niet leden/aanhang. Dit is inclusief al het eten en drinken.

Bij opgave graag vermelden met wie je een team wilt vormen. De teamleden die dressuur willen rijden dienen lid of donateur te zijn, de overige teamleden hoeven dit niet te zijn. Dit mag ook een partner, vriend, vriendin, etc. zijn.  Een team kan overigens ook prima uit meerdere ruiters bestaan, in dat geval telt voor de teamscore de hoogste score van de dressuurproef.

Opgave voor de wedstrijd/Jelgersmagames/BBQ graag voor 18 april aanstaande via de mail. Opgave voor alleen de BBQ is ook mogelijk!

Vriendelijke groeten

Bestuur PSV De Jelgersmaruiters

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>